Vojislava Kalanovića 3, Kragujevac, +381-34-353-764
Vladike Nikolaja Velimirovića 2, 34310, Topola, +381-34-6813-790
 

Apartmani Tri "O" Topola

Apartmani se nalaze u samom centru Topole, u neposrednoj blizini Oplenca.  Za turiste koji žele da provedu odmor daleko od gradske gužve sa pogledom   na Oplenac, Rudnik i Avalu, u potpunom miru i na čistom vazduhu,   predstavljaju idealan izbor. Udaljeni 80 km od Beograda, na magistralnom putu Beograd-Mladenovac- Topola-G. Milanovac-Čačak-Užice, apartmani Tri „O“ svojim udobnim  smeštajem savršeno odgovaraju za odmor sa porodicom.

Apartmani
Apartmani Tri „O“ poseduju 11 apartmana za smeštaj 38 osoba. Svi   apartmani su izuzetno komforni, površine od 35 do 80 m², imaju prostranu   terasu sa koje se pruža zadivljujući pogled na Oplenac. U apartmanima su   odvojeni ležajevi ili francuski ležaj, TWC, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, fen, kuhinjski deo za lične potrebe gosta, kao i besplatan i neograničen pristup internetu. Za potpuni odmor i opuštanje gostima su na raspolaganju bašta-terasa, kao i kafe bar i sala za različite vrste svečanosti, sa kapacitetom do 100 mesta. Usluge koje se pružaju su noćenje sa doručkom.

Recepcija 
Radno vreme recepcije apartmana je od 00 - 24h. Ljubazno osoblje će se potruditi da vam boravak bude prijatan i potpuno opušten da nećete poverovati da jedno malo mesto u srcu Šumadije može da vam pruži takav užitak i odmor.

Restoran 
Radno vreme restorana je od 07.00 – 23.00 h. Doručak, po sistemu švedskog stola, služi se od 07.00 do 10.00 h. Na zahtev gosta možemo organizovati i ručak odnosno večeru. U sklopu restorana radi i bar sa širokom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka.

Fakultativni izleti 
U okviru svoje ponude Apartmani Tri “O” imaju i turističku ponudu:  fakultativne obilaske Oplenca i spomenika kulture u Topoli, posetu  renomiranom podrumu pića“Aleksandrović” u Vinči, obilazak konjičkog kluba“Aranđelovac”. U letnjim mesecima gosti mogu uživati na obližnjim bazenima, kao i akvaparku hotela “Izvor” u Aranđelovcu, do koga se odličnim putem stiže automobilom za 15 minuta.  Sadržajnost odmora u ovim predelima doprinosi blizina spomenika izuzetne istorijske i umetničke vrednosti. Na Oplencu se nalazi istorijsko memorijalni kompleks koji obuhvata Crkvu svetog Đorđa, Mauzolej srpske kraljevske porodice Karađorđević, Kraljeve vinograde, Muzej Vinogradareva kuća, Kuću kralja Petra I, Kraljevu vilu, Kraljičinu vilu, Karađorđevu crkvu, spomenik Karađorđu.

Biznis paket
Da li želite da sa svojim saradnicima i poslovnim partnerima provedete prijatno vreme u samom srcu Šumadije, u prelepoj Topoli, daleko od gradske gužve sa pogledom na Oplenac, Rudnik i Avalu, u potpunom miru i na čistom vazduhu?
Obratite nam se sa punim poverenjem za organizaciju seminara, edukacija, team-building-a ili manjih kongresa (do 100 učesnika), a mi ćemo vaš rad pretvoriti u nezaboravni odmor.
Raspolažemo sa modernom i funkcinalnom salom, bogatom dnevnom svetlošću, kompletnom tehničkom opremom i klima uređajima, pogodnom za različite vrste događaja, sa mogućnošću korišćenja modernih i udobnih soba (smeštaj za 32 osobe) u kojima ćete se odmoriti posle napornog radnog dana.

U elegantno uređenoj sali, uz bogat izbor hrane i pića, profesinalno osoblje iza koga stoji organizacija mnogobrojnih događaja, učiniće da svaki događaj bude na visokom nivou.
Obezbeđen:
*parking za goste
*besplatan bežični internet.
*mogućnost organizovanja grupnih poseta istorijsko-memorijalnom kompleksu na Oplencu, Konjičkom klubu Aranđelovac, vinarijama u okolini (Kraljeva vinarija, Vinarija Aleksandrović), Aqua park hotela Izvor u Aranđelovcu, bazen Bajkal u Topoli.


*sa menadžmentom hotela moguć je dogovor oko svih pojedinosti organizovanja boravka u apartmanima Tri „O“.
*Prevoz za fakultativne obilaske po dogovoru.

Kontakt osoba za smeštaj i hranu: Ljubica Jovanović
e-mail:hotel.topola@tri-o.rs
Kontakt za seminare i team building


Dentalni turizam

U sklopu naših usluga nudimo i uslugu dentalnog turizma.


Rezervišite sobu

Pošalite nam poruku sa tipom sobe, datumom odsedanja i brojem noćenja i naše osoblje će vas ubrzo kontaktirati.

Kontakt

Tri-O Garni Hotel,
Vojislava Kalanovića 3, 34000, Kragujevac
Tel.: +381-34-353-764
Mob: +381 63 365 459

Tri-O Apartmani,
Vladike Nikolaja Velimirovića 2, 34310, Topola
Tel.: +381-34-6813-790
Mob: +381 63 365-637